Dagplejer
Anja Camilla Larsen

Mit navn er Anja. Jeg er 33 år og har været dagplejer siden 2008. Jeg er gift med Michael, og vi har 2 drenge. Jeg er en frisk pige med en god portion humor.

Jeg bor i et dejligt hus med stor lukket have. Vi har en hund og 2 katte. Jeg er uddannet social og sundheds hjælper, og har altid elsket at arbejde med og omkring mennesker.
Som dagplejer ligger jeg meget vægt på, at børnene får udfordringer inde som ude, og at vi alle får brugt vores krop til hverdag. Jeg er meget kreativ, og elsker udeliv, så vi er ude så meget så muligt.
Jeg bor i et fantastisk område med masser af legepladser og muligheder for skønne ture.
Jeg sørger for sund og lækker mad til børnene. Jeg bager boller hver dag og vi spiser varm mad mindst en gang om ugen. Vi spiser ude så meget, som vejret tillader det!

Jeg går i legestue hver 14. dag med mine kollegaer, og derudover mødes vi ofte på legepladser og hos hinanden. Vi laver bedsteforældre/forældre dag 1-2 gange om året, og tager på større ture såsom bondegård, Egholm, zoo, biblioteket og skoven.

Tryghed, omsorg, kærlighed og læring er en stor del af min dagpleje. Jeg elsker mit job, og al den glæde, der er ved at se udviklingen i mit arbejde med børnene.

Min åbningstid er 07-16.35.

Med venlig hilsen
Anja


Vis stort kort 
 
  Jeg bor her:
Anja Camilla Larsen
Vedstedvej 49 A
9220 Aalborg Ø